Aparthotel Vučko – Jahorina

Ekskluzivni hotel olimpijske lepotice Jahorine

Novoizgrađeni Aparthotel “VUČKO” nastavio je tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.”. “VUČKO” je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV zimskih olimpijskih igara, bio je namenjen za smeštaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV ZOI.

U skladu sa tim, aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara.

Aparthotel »VUČKO« izgrađen je u planinskom stilu i pored modernog enterijerskog rešenja kojim preovladavaju ravne linije u toplim sivim tonovima izrađene od prirodnih materijala kao što su drvo i kamen, ovaj prelepi objekat svojim gostima pruža jedinstven ugođaj topline i opuštenosti, a u potpunosti se uklapa u planinski ambijent i prati ekološke pravce.

Aparthotel “VUČKO” je nivoa opremljenosti 5 zvezdice i član je “Service d’Information Code Diplomatique and Consularie”.

Od raznovrsnog sadržaja izdvajamo organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking i garaža, prodavnica sa dnevnom štampom i suvenirima, butik sportske opreme, menjačnica, manikir i pedikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dečije igralište, staze za šetnju, džoging, nordijsko hodanje, sportski tereni za: tenis, košarku, mali fudbal i odbojku.

Aparthotel “VUČKO” raspolaže sa 200 apartmana

U svakom apartmanu gostima je na raspolaganju pristup intrenetu, sef, room srevis, mini bar, direktna telefonska linija, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.


Apartmani su opremljeni u skladu sa najvišim svetskim standardima opremanja i po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga (centralno grijanje sa mogućnošću regulacije toplote u apartmanu).

Većina apartmana je orijentisana ka jugu i ima pogled na ski staze i vrh Jahorine. Posebna odlika lokacije je blizina ski staza (svega 50 m), kao i osunčanost tokom celog dana.

Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u većim apartmanima je ugrađen kamin sa zatvorenim ložištem.