Hotel Admiral 3* Budva

Hotel Admiral 3 *** –  je smešten u samom centru Budve, okružen prijatnim ambijentom i jedinstvenom florom koja predstavlja pravu oazu za uživanje i odmor. Hotel ima proverenu tradiciju kvaliteta usluga i vrhunskog servisa, koju verno neguje 21 god. U neposrednoj blizini, a u sklopu iste firme posluje restoran “A Club”. Gastronomska čarolija Nacionalne i Internacionalne kuhinje sa bogatom riznicom Vina, je idealno mesto koje treba posetiti. Restoran “A Club” mesto bogate istorije i nasleđa, svoju priču lagano nastavlja u savremenom trendu, praćen  ukusom i mirisom svetskih trendova. Otvoreni bazen za relaksaciju i opuštanje, gostima pruža momente potpunog ugođaja i uživanja uz mogućnost konzumacije osvežavajućih koktela i pića. Hotel ima sopstveni parking. Za sve goste koji žele da upoznaju grad i okruženje, na usluzi je naše ljubazno osoblje na recepciji koje će Vas informisati o događajima koje možete da posetite, pomoći Vam u odabiru za Vas željene ekskurzije, ili pružiti informacije vezane za najam renta-car-a, bicikla, broda. Hotel se nalazi na dva minuta hoda od Slovenske plaže, u neposrednoj blizini su marketi, apoteka, tržni centar, pijaca, pošta, kafei, autobuska stanica. Udaljenost  od aerodroma, Tivat-20km, Podgorica-65km, Luka Bar-39km.H otel raspolaže sa 32 dvokrevetne sobe (sa balkonom i bez balkona): 14 twin i 18 dbl soba. Dodatni /pomoćni/ležaj na upit.

  

Sobe su opremljene nameštajem prijatnog dizajna, klima uređajima, LCD TV sa kablovskim kanalima, telefonom, mini barom, toaletnim stočićem sa stolicom, kupatilo sa tuš kabinom i  fenom.

 

Restoran “A Club” koji se nalazi u neposrednoj blizini, a posluje u okviru iste firme, idealno je mesto za poslovne ručkove, bankete, seminare i sve druge vrste svečanosti. Kapacitet Restorana sa baštom iznosi 200 mesta. Doručak je A la carte (uključen u cenu) i služi se od 7,00-10,00h. Bazen je (slatka voda) dužine 16 metara, širine 6m i dubine od 1,10-1,80m. Radno vreme bazena od 9,00-19,00h.


Dvokrevetna  Soba sa Zasebnim Krevetima i Balkonom -Površina 20-25m2.

Struktura: 2 odvojena kreveta, 2 male komode, 2 stone lampe, klima uredjaj, LCD tv sa kablovskim kanalima, mini-bar, plakar za odijeću, ogledalo sa stolicom.Kupatilo sa tuš kabinom i fenom.


Dvokrevetna  Soba sa Zasebnim Krevetima -Površina 20-23m2.

Struktura: 2 odvojena kreveta, 2 male komode, 2 stone lampe, klima uredjaj, LCD tv sa kablovskim kanalima, mini-bar, plakar za odijeću, ogledalo sa  stolicom.Kupatilo sa tuš kabinom i fenom.


 

Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom I Balkonom  – Površina 20-25m2

Struktura: 1 francuski krevet, 2 male komode, 2 stone lampe, klima uredjaj, LCD tv sa kablovskim kanalima, mini-bar, plakar za odijeću, ogledalo sa stolicom.Kupatilo sa tuš kabinom i fenom.


 

Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom – Površina 20-23m2.

Struktura: 1 francuski krevet, 2 male komode, 2 stone lampe, klima uredjaj, LCD tv sa kablovskim kanalima, mini-bar, plakar za odijeću, ogledalo sa stolicom.Kupatilo sa tuš kabinom i fenom.