Hotel Zepter ★★★★

„Zepter“ je apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u strogom centru grada. U prizemlju hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, Snack bar u kome se servira doručak i Zepresso Aperitiv bar.

Na međuspratu je smeštena  konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može da zadovolji zahteve gostiju za različitim tipom sastanaka. Na II spratu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani. Na VII spratu smešteni su SmartLife Fitness centar – idealno mesto za održavanje telesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom Hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda.

Hotel je lociran u jednoj od najpoznatijih beogradskih ulica, Terazijama 10. Nalazi se na samo 50 metara od pešačke zone (najatraktivnije trgovačke ulice Knez Mihailove), 150 metara od Trga Republike, 500 metara od poznate boemske četvrti Skadarlija.

U neposrednoj blizini Hotela nalazi se park Kalemegdan, najznačajniji kulturno istorijski spomenik glavnog grada, kojim dominira Beogradska tvrđava. Ovakva, centralna lokacija Zepter hotela obezbeđuje lak pristup svim glavnim poslovnim, kulturnim, zabavnim, sportskim i drugim sadržajima grada.