Falkensteiner hotel Beograd ★★★★

Falkensteiner hotel Beograd ★★★★

Falkensteiner hoteli su podeljeni u sledeće strateške linije proizvoda: porodični hoteli, wellness hoteli i gradski hoteli.

Novi gradski hotel nalazi se u centru beogradske prestižne poslovne i trgovačke zone na Novom Beogradu. Smešten nedaleko od centra grada uz odličnu saobraćajnu povezanost sa aerodromom, hotel nudi moderan i dinamičan dizajn, maksimalni komfor, izvrsnu uslugu, kao i visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja. Hotel koji je projektovan od strane svetski priznatog arhitekte Borisa Podrecce, savršen je izbor za poslovna putovanja ili konferencije, kao i odlična polazna tačka za razgledanje znamenitosti.

Novi Falkensteiner hotel Belgrade sa preko 170 modernih i vrhunski opremljenih soba, poziva kako poslovne putnike, tako i turiste, da u njemu iskuse prijatan ambijent.

Na 9. spratu nalazi se City spa centar hotela, koji će Vam omogućiti da nađete mir i da se odmorite.

Finska sauna, parna sauna, soba za opuštanje kao i dve sobe za masažu ponovo će Vas revitalizirati i osigurati Vam da opušteno započnete novi dan. Vašu fizičku uravnoteženost možete sami potkrepiti u vrhunsko opremljenoj fitness zoni koja će Vam pritom ponuditi panoramski pogled na grad.

Na istom spratu nalazi se Bussines Lounge, koji je idealan prostor za poslovne sastanke, sa terasom i panoramskim pogledom.