Hotel Crowne plaza Beograd ★★★★

Dobrodošli u hotel “Crowne plaza” Beograd ★★★★

Ovaj nov i moderan, luksuzno opremljen hotel (ex Intercontinental ) u ponudi ima 416 soba, 100 klab (club) soba, 31 apartman, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji veličine 20 puta sedam metara.
U hotelu ima oko 20 odsto “tihih soba” u kojima se gostima garantuje potpuni odmor.

King Superior Room

Prostrane sobe, toplih i prirodnih tonova, sa modernim i savremenim namestajem pružaju prijatnu atmosferu svakom gostu. Ove sobe imaju veliki king size krevet, mini bar, A/C, LCD TV, moderno opremljeno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom, opremom za peglanje. Wi-Fi je uključen u cenu sobe kao i korišćenje Spa centra.

Maksimalni broj osoba u ovoj sobi je 2.

King Club Room

Ukupno 76 ovakvih soba, 7 – 8 sprat.

Prostrane sobe, toplih i prirodnih tonova, sa modernim i savremenim nameštajem. Pružaju prijatnu atmosferu svakom gostu. Ove sobe raspolazu imaju veliki king size krevet, mini bar i Lavazza mašinu za espreso kafu, A/C, LCD TV, vrhunski opremljeno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom, opremom za peglanje. Wi-Fi je uključen u cenu sobe kao i korišćenje Spa centra.

Twin Superior Room

Ukupan broj ovih soba je 88 + 6 pušačkih – od 1 – 6 sprata.

Prostrane sobe, toplih i prirodnih tonova, sa modernim i savremenim nameštajem. Pružaju prijatnu atmosferu svakom gostu. Ove sobe imaju dva odvojena kreveta, mini bar, A/C, LCD TV, moderno opremljenio kupatilo sa kadom ili tušem, fenom, opremom za peglanje. Wi-Fi je uključen u cenu sobe kao i korišćenje Spa centra.

Maksimalni broj osoba u ovoj sobi je 2.

King Suite

Broj apartmana 25 od 1 – 6 sprata

Prostrani apartmani, moderno opremljeni nameštajem prirodnih tonova. Podeljeni su na dve jedinice. Dnevni boravak je opremljen savremenim nameštajem koji pruža prijatnu atmosferu svakom gostu.


Spavaća soba je prostrana i svetla, sa jednim king size krevetom. Apartmani raspolazu mini barom sa ketlerom i sudoperom, A/C, LCD TV, vrhunski opremljenim kupatilom sa kadom, tuš kabinom i fenom, opremom za peglanje i ugrađenim mini sefom. Wi-Fi je uključen u cenu sobe kao i korišćenje Spa centra.

Maksimalni broj osoba u ovoj sobi je 2.