Hotel Iberostar Bellevue 4*

Graciozan i elegantan hotel Iberostar Bellevue nalazi se u naselju Bečići, 50 metara od plaže i 2 km od starog grada Budve. Udaljenost od aerodroma Tivat – 25 km, od Podgorice – 60 km.

Hotel je pod upravom španskog lanca „IBEROSTAR“, što garantuje visok nivo usluge i kvalitet pruženih usluga. Preporučuje se za porodice i događaje na otvorenom.

U hotelu: 3 zgrade („A“ – terasa, „B“ – park, „C“ – Grand), 3 spoljna bazena, zatvoreni bazen, 2 restorana (u blokovima „A“ i „B“), picerija , 2 bara , 2 konferencijske sale (za 350 i 150 osoba), bar na plaži, bar na bazenu, bar u bloku “A”, Spa & Wellness centar, mini market u bloku “C”, stoni tenis, teniski tereni, animacija, dečija soba i igralište…

SPA & Vellness

U bloku „A“ nalazi se SPA & Wellness centar: zatvoreni bazen, 3 saune (finska, ruska, infracrvena), teretana, solarijum, razne vrste masaža…

Dečija animacija: Za mlađe goste mini-klub otvoren je svakog dana .Širok spektar igara i zabave, kao i tematski dani. Mini disko – počinje u 20:30. Za stariju decu uzrasta od 8 do 12 i od 13 do 17 godina postoje Tinejdžerski klub i Maki klub.

Sportski program

Sportski program: Pikado, bingo, vaterpolo, stoni tenis, tenis, odbojka, odbojka na pesku, košarka, aerobik, vodeni aerobik, pilates, kuglanje itd.

Večernja animacija:

Večernja zabava: Profesionalni animacijski tim nudi bogat večernji program sa dobrom muzikom i plesom.