Hotel IN Beograd ★★★★

Hotel IN Beograd  ★★★★

Smešten u samom srcu poslovnog centra Novog Beograda, savršeno pozicioniran za lak pristup značajnim lokacijama i atrakcijama grada, IN Hotel predstavlja idealno mesto za smeštaj kako poslovnih gostiju tako i gostiju koji u Beograd dolaze iz turističkih razloga.

Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla hotel je udaljen 9km, na 5 minuta hoda nalazi se Beogradska Arena, a na 10 minuta hoda od hotela nalazi se najveći kongresni centar u Srbiji, Sava centar. Na udaljenosti od 3 do 4 kilometra od hotela nalaze se Beogradski sajam kao i brojne kulturne i istorijske znamenitosti grada.

Gradeći svoj uspeh i svoju budućnost na kontinuiranom kvalitetu kao i profesionalnom i gostoprimljivom odnosu, IN Hotel je kuća u koju se gosti vraćaju i dolaze po preporuci drugih.

Hotel pruža sledeće usluge: nekoliko barova i restorana, fitness club (sauna, teretana, sobe za opustanje), konferencijske sale sa opremomsa 90, 60, 35 mesta, biznis centar, parking, garaža, sef, menjačnica, bankomat, besplatan internet.