Hotel Majestic Beograd ★★★★

Hotel Majestic Beograd  ★★★★

Hotel Majestic se nalazi u mirnom delu i najužem centru grada Beograda. To je gradski hotel sa 4 zvezdice čiji su gosti uglavnom poslovni ljudi. Hotel raspolaže modernim hotelskih sadržajima koji obezbedjuju komfor, udobnost i mogućnost komunikacije sa svetom.

Hotel ostavlja dubok utisak diskrecije i topline, gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa sedam decenija dugom tradicijom.

Hotel raspolaže sa 87 soba, od toga 6 moderno opremljenih apartmana. U sklopu hotela nalaze se i kafana, kafe bar, restoran, aperitiv bar, poslastičarnica, konferencijske sale, letnja bašta, menjačnica, sopstvena garaža hotela i frizerski salon.

U restoranu hotela Majestic možete uživati u bogatoj nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji uz adekvatan izbor pića. Pogodan je za organizovanje svečanih ručkova, banketa i sl. Kapacitet je do 220 mesta.

Kafana hotela Majestic nudi bogat izbor svetski priznatih alkoholnih i bezalkoholnih pića uz diskretnu piano muziku.
Kafe bar hotela Majestic posebno je pogodan za popodnevnu pauzu uz veliki izbor kvalitetnih pića i poslastica.

Kongresne sale raspolažu sa kapacitetom od po 80 mesta za sedenje. Namenjene su za potrebe održavanja konferencija, seminara, kongresa, poslovnih sastanaka, prezentacija i slično.