Hotel Majestic Beograd ★★★★

Hotel Majestic Beograd  ★★★★

Hotel Majestic se nalazi u mirnom delu i najužem centru grada Beograda. To je gradski hotel sa 4 zvezdice čiji su gosti uglavnom poslovni ljudi. Hotel raspolaže modernim hotelskih sadržajima koji obezbedjuju komfor, udobnost i mogućnost komunikacije sa svetom.


Hotel ostavlja dubok utisak diskrecije i topline, gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje onako kako to dolikuje hotelu sa sedam decenija dugom tradicijom.

RECEPCIJA
Hotel raspolaže sa 87 soba, od toga 6 moderno opremljenih apartmana. Sve sobe poseduju TV i kablovsku, mini bar, direktnu telefonsku liniju, a skoro sve sobe su klimatizovane. U sklopu hotela nalaze se i kafana, kafe bar, restoran, aperitiv bar, poslastičarnica, konferencijske sale, letnja bašta, menjačnica, sopstvena garaža hotela i frizerski salon.


Hotel vam nudi sledeće mogućnosti smeštaja:
–    Jednokrevetne sobe,
–    Dvokrevetne sobe,
–    Trokrevetne sobe i
–    Apartmane.
Room service je dostupan svaki dan od 6:00h do 24:00h.


RESTORAN
U restoranu hotela Majestic možete uživati u bogatoj nacionalnoj i internacionalnoj kuhinji uz adekvatan izbor pića. Pogodan je za organizovanje svečanih ručkova, banketa i sl. Kapacitet: do 220 mesta.

KAFANA
Kafana hotela Majestic nudi bogat izbor svetski priznatih alkoholnih i bezalkoholnih pića uz diskretnu piano muziku.
Kafe bar hotela Majestic posebno je pogodan za popodnevnu pauzu uz veliki izbor kvalitetnih pića i poslastica.


GARAŽA
Od 2003.godine data je mogućnost gostima da svoje automobile ostave u sopstvenoj garaži hotela Majestic – kapacitet 16 vozila.
KONGRESNE SALE
Kongresne sale raspolažu sa kapacitetom od po 80 mesta za sedenje. Namenjene su za potrebe održavanja konferencija, seminara, kongresa, poslovnih sastanaka, prezentacija i slično.

Doručak: engleski, uključen u cenu

Opremljenost:
restoran, kafe, letnja terasa, garaža (uz doplatu), sale za konferencije (oko 50 mesta svaka), pristup Internetu, klima uređaj, servis za buđenje, sobna usluga, TV i mini bar u sobi, lift, sobe za nepušače

Kapacitet:
Hotel raspolaže sa 82 sobe, od toga 6 apartmana moderno opremljenih sa luksuznim nameštajem, mini barom, direktnim telefonskim linijama, televizorima i klima uređajima.

Klasične jednokrevetne i dvokrevetne sobe su opremljene posebnim nameštajem, TV-om , telefonom, mini barom, većina soba je klimatizovana (pri rezervisanju smeštaja obavezno naglasiti).
Sve sobe su ukrašene umetničkim slikama.
Kraljevki apartman je posebno opremljen stilskim nameštajem, idealan je za parove i za sve koji preferiraju komfor i luksuz.

Za informacije o cenama smeštaja i rezervacije kontaktirajte nas na tel. 011 344 49 85 ili 011 344 49 32 ili nam pošaljite mejl sa upitom na office@rtours.rs
Radno vreme agencije je radnim danima od 09:00 do 17:00h.