Hotel Monte Casa 4*

Hotel Monte Casa nalazi se na jadranskoj obali u šarmantnom gradiću Petrovcu. Posebnu čar hotelu daje njegovo mesto – između bistrog tirkiznog mora i bujnog zelenila živopisnog parka, gde se možete sakriti od vrućine i prošetati. Udaljenost od aerodroma Tivat – 38 km, do plaže – 30 m, najbliže autobuske stanice – 500 m.

Sve detalje koje je dizajnirao enterijerista , gde je glavni naglasak stavljen na udobnost i potrebe gostiju. Hotelski restoran služi mediteransku kuhinju najboljih kuvara,sa Michelinovom zvezdicom.

U hotelu: 63 sobe,2 restorana, lobi bar (može se koristiti i kao sala za konferencije), bar na plaži, veliki otvoreni bazen sa toplpm vodom, zatvoreni bazen – panorama sa hidromasažom, parking , usluge pranja veša (uz naplatu)…

SPA centar: kompleks sauna (finska, infracrvena, antibakterijska i turska), zatvoreni bazen sa hidromasažom, teretana, sobe za kozmetiku i masažu, frizer, prostor za opuštanje (400 m2) sa talasoterapijom.

Jedinstveni SPA:

– „Bora Bora masaža“ – Hotel Monte Casa je jedan od 4 hotela na svetu koji pružaju ovaj postupak sreće

– Sve procedure su sertifikovane od strane Thalgo (Francuska)

– Jedinstveni programi oporavka i čišćenja u SPA centru

Specijalisti SPA centra nude širok spektar tretmana lica koristeći jedinstvene tehnike, kao i širok spektar masaža, depilacija i kozmetičkih postupaka.