Hotel Moskva Beograd ★★★★

Hotel Moskva Beograd  ★★★★

Hotel Moskva se nalazi na Terazijskom platou u najstrožem centru Beograda. Hotel Moskva sagrađen je u stilu ruske secesije, uz vešto uklopljene elemente grčke antike. Tokom XX veka, hotel Moskva postao je najpoznatiji ugostiteljski objekat u Beogradu, a od sredine XX veka hotel se nalazi pod zaštitom države, kao spomenik kulture. Među milionima gostiju, utiske iz hotela Moskva poneli su i fizičar Albert Ajnaštajn, režiser Alfred Hičkok, pisac Maksim Gorki, američki predsednik Ričard Nikson, indijska premijerka Indira Gandi, operski pevač Lučano Pavaroti, kao i holivudski glumci Džek Nikolson, Robert De Niro, Bred Pit, Mila Jovović, Kirk Daglas, Majkl Daglas i mnogi drugi.

Opremljenost: restoran, bar, sala za doručak, 4 banket sale  (max. 250 mesta), kafe sa terasom, poslastičarnica, besplatan WiFi u sobama i svim javnim prostorijama, menjačnica, beauty  salon,bankomat.

Hotel Moskva raspolaže sa 130 soba: 43 jednokrevetne, 41 dvokrevetnih soba, 36 dupleks soba i 10 luksuznih apartmana. U ponudi hotela je 90 soba standardne ponude, 10 soba premium ponude i 30 soba ekonomične ponude. U okviru smeštajne ponude, na raspolaganju je 6 luksuzno opremljenih apartmana koji nose nazive poznatih ličnosti koji su uživali u hotelu – Roberta de Nira, Alberta Ajnštajna, Indire Gandi, Lučana Pavarotija, Maksima Gorkog i Alfreda Hičkoka.

 


Foto galerija hotela Moskva Beograd