Hotel Putnik Kopaonik

Hotel Putnik Kopaonik je smešten u Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1.650 metara nadmorske visine.

Tradicionalna srpska kuhinja, koja se služi u restoranu, je jedan od zaštitnih znakova hotela. Obilje kulinarskih specijaliteta se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika. U aperitiv baru na dva nivoa se možete razbuditi uz prvu jutarnju kafu, dok je kamin sala idealna za popodnevni čaj ili koktel.

Zahvaljujući dobroj lokaciji hotela, svaka soba pruža jedinstven pogled na najlepše predele Kopaonika. Ljubitelji zimskih sportova se mogu dobro uređenom stazom dovesti sa Pančićevog vrha do hotela i od hotela do nove 4-sedežnice Sunčana dolina.

Gostima su na raspolaganju  90 soba i 3 apartmana (sobe su komforno uredjene ,sa televizorima sa satelitskim programom i besplatnim internetom), aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa i predivnim kaminom, restoran, bilijar sala, stoni tenis,teretana, frizerski salon, sauna, salon za masažu, kongresna sala  (kapacitet do 150 mesta) sa pratecom opremom. U neposrednoj blizini hotela nalazi se teren za male sportove (teren za košarku, odbojku, tenis) i pruža izvanredne mogućnosti za rekreaciju.

Bežični internet je besplatan za goste hotela.Ljubazno i uslužno osoblje hotela je u svakom trenutnku na raspolaganju gostima.Hotel ima svoju skijašnicu u kojoj se mogu iznajmiti skije kao i parking koji je besplatan za goste hotela.