Hotel „Solaris Resort“ Vrnjačka Banja ★★★★★

Hotel Solaris Resort je nov i moderno opremljen objekat u turističkoj ponudi Vrnjačke Banje. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom koji goste neće ostaviti ravnodušnim. Objekat nudi luksuzne apartmane i porodične sobe sa elegantnim enterijerom, restoran, aperitiv bar, salu za seminare, sopstveni parking prostor. U ponudi su takođe i sportsko-rekreativni sadržaji sa otvorenim i zatvorenim bazenom, teniski teren, fitness centar, ekskluzivni Wellness centar, Relax i Beauty zona.

Uz povećanje smeštajnih kapaciteta i proširenje sadržaja, hotel Solaris predstojeću sezonu dočekuje sa 60 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različite strukture (komforni apartmani i porodične sobe) i novim restoranom kapaciteta do 180 mesta.  U funkciji je već i otvoreni bazen sa atraktivnim barom u vodi, suncobranima od trske, velikim izborom pića i koktela, kao i brojnim iznenađenjima i programima animacije za goste hotela u letnjim mesecima. Do septembra meseca nas očekuje i otvaranje nove multifunkcionalne kongresne sale koja će imati kapacitet do 250 mesta (sa mogućnošću pregrađivanja na manje celine)  i najsavremeniju opremu za održavanje raznih skupova, seminara, kongresa i konferencija.

Smešten je u mirnom delu Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini banjske promenade. Idealno je mesto za odmor, relaksaciju i opuštanje. Ljubazno, profesionalno i uslužno osoblje pruža uslugu merenu najvišim svetskim standardima.