Hotel Square Nine ★★★★★

Hotel Square Nine se nalazi na Studentskom trgu br 9., u samom centru grada, pun zelenila, u srcu starog dela Beograda, i to na nekoliko minuta hoda od najvažnijih orijentira u gradu. Hotel je nastao sa željom da građevina i arhitektura koje utiskuju raskošnu sliku Beograda, doprinesu restauriranju centra i grada u kojem poslednjih decenija posluju veliki hoteli međunarodnih lanaca.

hotel Square Nine

Prvi luksuzni hotel svetske klase u Beogradu, kombinuje međunarodni stil života i lokalnu gostoprimljivost uz sofisticirani dizajn i elegantnu i modernu atmosferu. Smešten u najatraktivnnijem, istorijskom delu garda, Hotel predstavlja primer uglađenog enterijera, pažnje posvećene detaljima i besprekorne usluge. Jedinstvena estetika hotela je prisutna u svakoj od 45 prostranih soba i apartmana koji su opremljeni posteljinom pratesi, pokrivačima od kašmira, toaletnim priborom HERMES, aparatom za kafu, i kupatilima obloženim prirodnim kamenom.

Square Nine

Sobe i apartmani

45 elegantno urađenih soba i apartmana hotela obloženo je brazilskom cumaru drvetom, lanenim tapetama, a prostrana kupatila sa tuševima i dubokim kadama, prirodnim kamenom. U svakoj sobi su udobni kreveti, probrani retro komadi nameštaja, ugrađeni radni prostor, Tv sa ravnim ekranom, dopunski WI-FI, osvewtljenje,zavese i zastori su sa elektronskom regulacijom.
1 predsednički apartman, 2 EXECUTIVE apartmana, 8 JUNIOR apartmana, 4 CORNER DELUXE sobe, 30 SUPERIOR soba.
Sadržaj hotela: restoran (kapacitet 60 i 80 mesta), sala za sastanke (38m2), WELNESS&SPA( bazen, sobe za masažu, tursko kupatilo…

Za informacije o cenama smeštaja i rezervacije kontaktirajte nas na tel. 011 344 49 85 ili 011 344 49 32 ili nam pošaljite mejl sa upitom na office@rtours.rs
Radno vreme agencije je radnim danima od 09:00 do 17:00h.