Hotel Srbija, Beograd ★★★

Hotel Srbija, jedan od najvećih hotela u Beogradu, izgrađen je 1970. godine. Nakon privatizacije 2005. godine hotel je komplentno renoviran, tako da mu se danas na enterijeru, udobnosti i funkcionalnosti može pozavideti.

Hotel Srbija kategorisan je sa tri zvezdice i nalazi se u naselju Šumice u neposrednoj blizini istoimenog parka u Ustaničkoj ulici. Umirujući i prijatan kraj će vam se odmah dopasti.

Ono što lokaciju čini još atraktivnijom je blizina auto puta što olakšava dolazak do hotela a ujedno omogućava dobru povezanost sa sajmom, aerodromom i beogradskom arenom.

Kao hotel velikog kapaciteta sa 302 smeštajne jedinice, pogodan je za kongresni turizam, a spreman je da isprati sva dešavanja sa velikim brojem učesnika uključujući sportske manifestacije i pripreme sportista pri čemu neposredna blizina sportskog centra „Šumice“ otvara izuzetne mogućnosti. Takođe je pogodan za poslovne ljude i tranzitne putnike.

Ako želite da organizujete konferenciju, poslovni skup, seminar, prezentaciju ili promociju, kurs ili pres konferenciju, hotel Srbija Vam stavlja na raspolaganje prostor od ukupno 400 m², organizovan u tri sale (Dunav, Tisa i Mala sala) u kojima možete organizovati poslovni događaj kombinovan sa posluženjem hrane i pića.