Let Beograd – Moskva

Ukoliko želite da letite u Moskvu i dalje, u druge ruske gradove, R-TOURS kao specijalizovani turoperator za Rusiju (i zemlje bivšeg SSSR-a) svakako može da Vam izađe u susret i obezbedi najjeftinije avio karte.

Takođe, R-TOURS  ima i specijalnu mogućnost prodaje avio karata za sve unutrašnje letove u okviru Ruske Federacije što će Vaš put u Rusiju definitivno učiniti najpovoljnijim – „iz prve ruke“.

Beograd i Moskvu povezuju svakodnevni letovi dve nacionalne avio kompanije: Jat Airways i Aeroflot. Takođe postoje i letovi sa presedanjem, gde se mogu naći i povoljnije karte. Presedanja su u Beču, Tivtu, Minhenu, Istanbulu, Rimu, Cirihu, Parizu…

Let beograd moskva

I još, postoji i čarter let za Moskvu o kojima detaljnije možete da se informišete na našoj stranici Čarter letovi za Moskvu.

Direktan let Beograd – Moskva traje 2 sata i 40 minuta, sletanje je na aerodrom Šeremetjevo, terminal F.
Ukoliko let Beograd – Moskva nije direktan već sa presedanjem, vreme trajanja leta Beograd – Moskva nije moguće definisati (zavisi od aerodroma na kom presedate i vremena čekanja). U većini slučajeva, kada presedate, sletećete na aerodrom Moskva Domodedovo ili aerodrom Moskva Vnukovo.

Avio karta Beograd –Moskva, direktan let košta oko 30 000 RSD (sa mogućim odstupanjima) a cena avio karte Beograd – Moskva sa presedanjem može da košta i manje ukoliko pronađete odgovarajuću kombinaciju letova. Sve letove možete da pretražujete i rezervišete na ovom sajtu na linku Avio karte.
Ukoliko Vam je ovo komplikovano, možete da nas pozovete telefonom, kontaktirate e-mailom ili nas posetite u našim poslovnicama i mi ćemo rado ućiniti sve da Vaš let za Moskvu bude najjeftiniji, najlakši i najbolji.
Transfer od aerodroma Šeremetjevo, Domodedovo i Vnukovo do centra Moskve najlakši je Aeroexpress vozovima koji za 35 minuta stižu do železničkih stanica u centru grada, odakle metroom možete kud god poželite.

Srećan put želi Vam R-tours