Radisson Blu Old Mill Hotel, Beograd ★★★★

O hotelu

Hotel Radisson Beograd ima 236 soba kao i 14 apartmana. Gostima su u svakoj sobi na raspolaganju besplatan bežični internet, podesiva klimatizacija, kafa i čaj, kao i elegantni komadi nameštaja, poput sofe postavljene direktno uz prozor koji je od poda do plafona.

Gosti koji odsedaju u Executive sobama mogu da uživaju u zasebnoj, savremeno dizajniranoj i opremljenoj prostoriji – Executive Lounge. Ovde poslovni gosti mogu da se opuštaju, čitaju, razgovaraju i rade, uživajući u besplatnom doručku, laganoj hrani i piću.

OMB restoran i bar raspolaže sa 200 mesta, a sa prvim sunčanim danima gosti mogu uživati u prelepoj terasi.

Smeštaj

Hotel Radisson Blu Stari mlin raspolaže sa 129 standardne jednokrevetne sobe, 41 standardnom dvokrevetnom sobom, 4 standardne dvokrevetne sobe za osobe sa posebnim potrebama, 25 Business Class sobe, 23 Executive sobe, 6 Executive apartmana, i 8 “Old mill” apartmana.

Konferencijski kapaciteti

Hotel raspolaže sa 6 konferencijskih sala koje zauzimaju površinu od 500 metara kvadratnih. Sve sale imaju dnevno svetlo i opremljene su najsavremenijom tehnologijom, koja podržava video konferencije, kao i besplatnim brzim bežičnim internetom. Idealne su za ekskluzivne sastanke i događaje do 200 ljudi. U najveću salu, sa postavkom kao u pozorištu, može da se smesti 170 ljudi. Moguće ju je podeliti na dva segmenta. Iz nje se direktno izlazi na terasu, savršenu za pauze između sastanaka tokom leta.

BRAIN BOX – dodatna sala posebnog dizajna koji podstiče kreativnost, inspiraciju, slobodno razmišljanje i efikasnost: piše se po zidovima, boje su žive, nameštaj je moderan, neuobičajen i zabavan, raspored sedenja fleksibilan.

BRAIN FOOD MENU – savremen, posebno osmišljen koncept ishrane tokom trajanja događaja, kako bi se održao visok nivo koncentracije učesnika.