Radisson Old Mill Hotel, Beograd ★★★★

Hotel Radisson Blu Stari mlin raspolaže sa 129 standardne jednokrevetne sobe, 41 standardnom dvokrevetnom sobom, 4 standardne dvokrevetne sobe za osobe sa posebnim potrebama, 25 Business Class sobe, 23 Executive sobe, 6 Executive apartmana, i 8 “Old mill” apartmana.

Gosti koji odsedaju u Executive sobama mogu da uživaju u zasebnoj, savremeno dizajniranoj i opremljenoj prostoriji – Executive Lounge. Ovde poslovni gosti mogu da se opuštaju, čitaju, razgovaraju i rade, uživajući u besplatnom doručku, laganoj hrani i piću.OMB restoran i bar raspolaže sa 200 mesta, a sa prvim sunčanim danima gosti mogu uživati u prelepoj terasi.

Hotel raspolaže sa 6 konferencijskih sala koje zauzimaju površinu od 500 metara kvadratnih. Sve sale imaju dnevno svetlo i opremljene su najsavremenijom tehnologijom, koja podržava video konferencije, kao i besplatnim brzim bežičnim internetom. Idealne su za ekskluzivne sastanke i događaje do 200 ljudi. U najveću salu, sa postavkom kao u pozorištu, može da se smesti 170 ljudi. Moguće ju je podeliti na dva segmenta. Iz nje se direktno izlazi na terasu, savršenu za pauze između sastanaka tokom leta.

BRAIN BOX – dodatna sala posebnog dizajna koji podstiče kreativnost, inspiraciju, slobodno razmišljanje i efikasnost: piše se po zidovima, boje su žive, nameštaj je moderan, neuobičajen i zabavan, raspored sedenja fleksibilan.