Ulcinj

Antički Ulcinj – star više od 2000 godina, jedan je od najstarijih gradova na Jadranu. On je kombinacija Zapada i Istoka. Ulcinj je najjužnije i najsunčanije odmaralište u Crnoj Gori, udaljeno je 1 sat vožnje od aerodroma Podgorica i 2 sata vožnje od aerodroma Tivat. Grad se nalazi nekoliko kilometara od granice sa Albanijom, tako da većinu stanovništva čine Albanci, koji su ovom regionu doneli orijentalni duh. Poznat je po plažama sa sitnim belim peskom: Velikoj plaži, dugoj 13 kilometara, na kojoj su smešteni hoteli – Otrant, odmaralište Azul Beach, nudističko selo Ada Bojana. „Mala plaža“ dugačka 650 metara.

2010. živopisno odmaralište Ada Bojana ušlo je u sam vrh turistički popularnih odredišta prema NewYork Times-u. Tu je izgrađeno nudističko selo Ada Bojana 1973. godine, a ostrvo je postalo omiljeno mesto za odmor nudista koji dolaze ovde iz celog sveta da uživaju.Peskovito ostrvo nastalo je na samom jugu Ulcinske rivijere u delti reke Bojane.

Duž gradske plaže , duž šetališta možete otićI do Starog grada Ulcinja, koji stoji na stenovitom rtu i okružen je tvrđavskim zidom.

Smeštaj u Ulcinju

Hotel Ada Bojana 2*

Nudističko selo Ada Bojana sa peščanom plažom, dugom 3 km, nalazi se najužnoj obali Crne Gore na rajskom ostrvu Ada Bojana. Hotel je kompleks bungalova različitih kategorija. Udaljenost od Starog grada Ulcinja – 15 km, od aerodroma Podgorica – 56 km, od aerodroma Tivat – 78 km. U hotelu: restorani, barovi, prodavnica, teniski teren, diskoteka…